Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Διαμαρτυρία για τη μη καταβολή Αποζημιώσεων στους Κτηνοτρόφους της ΠΕ Ροδόπης από τον ΕΛΓΑ

Η αντίθεση μας στην πρόθεση του ΕΛΓΑ να μην καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους Κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης εκφράστηκε μέσω της επιστολής με Θέμα «Μη καταβολή Αποζημιώσεων στους Κτηνοτρόφους της ΠΕ Ροδόπης από τον ΕΛΓΑ» που εστάλη την Πέμπτη 9 Μαρτίου στα Αρμόδια Όργανα και συγκεκριμένα στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Ευάγγελο Αποστόλου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Θεοφάνη Κουρεμπέ.
Στο περιεχόμενο της επιστολής εκφράζεται η πεποίθηση μας για την ανάγκη άμεσης νομοθετικής ρύθμισης και την εξυπηρέτηση των αναγκών του Αγροτικού πληθυσμού της περιοχής και ιδιαίτερα των Κτηνοτρόφων, που επλήγησαν σε μεγάλο βαθμό από την φετινή πρωτοφανή κακοκαιρία και την χιονόπτωση.
Στόχος μας είναι η έμπρακτη στήριξή των Αρμόδιων Αρχών στην προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για την κάλυψη των αναγκών του αγροτικού πληθυσμού και ειδικότερα στην άμεση αποζημίωση των Κτηνοτρόφων, οι οποίοι απώλεσαν το ζωϊκό κεφάλαιό τους και αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

 

                                                             Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
                                                                  Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 762 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή