Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συναντηση Αντιπεριφερειάρχη με τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Εμπορίας Αγροτικών Εφοδίων Ροδόπης

 

   

Με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εμπορίας Αγροτικών Εφοδίων Ροδόπης συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.
Συζητήθηκε ο ρόλος των γεωπόνων, η δυνατότητα αξιοποίησης τους στις εξελίξεις του αγροτικού τομέα και η συνεργασία με το γραφείο αγροτικών θεμάτων. Επιπλέον επισημάνθηκε η χρησιμότητα ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων που στοχεύουν στην σωστή ενημέρωση και επίλυση διαχρονικών προβλημάτων των αγροτών της περιοχής μας.
Στο πλαίσιο αυτών των ενημερωτικών εκδηλώσεων, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης συμφώνησαν για την διεξαγωγή και στήριξη ημερίδων, όπως αυτή που πρόκειται να διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Chris & Eve με θέματα συζήτησης το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το πρόβλημα της Νιτρορύπανσης και την δράση για την μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική χρήση.

Διαβάστηκε 780 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή