Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Κάλαντα Χριστουγέννων από εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και Συλλόγων

 

 

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κύλησε η προηγούμενη εβδομάδα, στην διάρκεια της οποίας ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης υποδέχθηκε τους Δόκιμους Αστυφύλακες από την Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, οι οποίοι συνοδεία μουσικών οργάνων του έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ενώ την επόμενη ημέρα τις πόρτες του γραφείου του πέρασαν για τον ίδιο σκοπό οι "Φιλοτέχνες" και παιδάκια από το 6ο και 11ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής.

Τέλος, την Παρασκευή μέλη της μπάντας της 21ης και 29ης Ταξιαρχίας Κομοτηνής τήρησαν την παράδοση ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ευχαρίστησε όλους όσους τον επισκέφτηκαν, τηρώντας το έθιμο και παράλληλα ευχήθηκε σε όλους να περάσουν όμορφες γιορτές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 824 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή