Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Ημερήσια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Τσαλικίδη και των Αγροτών της ΠΕ Ροδόπης στην 27η AGROTICA

 >

 >

Από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου, η 27η Agrotica 2018 έχει καταφέρει να φέρει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον αγροτικό κλάδο στην Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς αποτέλεσε το επίκεντρο των εξελίξεων του αγροτικού κλάδου με τη διεθνή της ακτινοβολία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών, στην ενίσχυση της εικόνας καθώς και στην προώθηση των αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμών, εφοδίων και υπηρεσιών.

Από αυτήν την μεγάλη έκθεση δεν μπορούσε να λείπει ο αγροτικός κόσμος της ΠΕ Ροδόπης , καθώς με απόφαση που λήφθηκε στην πρώτη σύσκεψη του Γραφείου Αγροτικών Θεμάτων για το 2018 που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου αποφασίστηκε η διοργάνωση δωρεάν ημερήσιας επίσκεψης για γεωργούς και κτηνοτρόφους, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Μαζί τους ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος έμπρακτα απέδειξε το ενδιαφέρον του και την στήριξη του στον Αγροτικό κόσμο, καθώς αποτελεί προτεραιότητα της ΠΕ Ροδόπης ο πρωτογενής τομέας. Μαζί του βρέθηκε ομάδα αγροτών, οι οποίοι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης συναντήθηκαν με Αγροτικούς Φορείς και βγήκαν κερδισμένοι από την επίσκεψη τους στην 27η Agrotica.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 892 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή