Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ κ. Μάριου Αποστολίδη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ, Αρχιπύραρχος Μάριος Αποστολίδης, συνοδευόμενος από τον Πύραρχο Αντώνη Αντωνίου και τον Επιπυραγό Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αθανάσιο Αραμπατζίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, αφού καλωσόρισε τον κ. Αποστολίδη στην περιοχή μας, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του υπηρεσιακά καθήκοντα. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση για συνέχιση της άρτιας συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε. Ροδόπης και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς έχει αναπτυχθεί αγαστή και εποικοδομητική σχέση για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων και καταστάσεων στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η δυνατότητα στις δύο πλευρές να αναλύσουν θέματα της περιοχής με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης να προσφέρει ως ενθύμιο στον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τις ομορφιές της Ροδόπης.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης
Νικόλαος Τσαλικίδης

Διαβάστηκε 577 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:48

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή