Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής

 

 

Η Ροδόπη και η Κομοτηνή γιορτάζουν σήμερα, καθώς το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής προβιβάστηκε στην Α1 μετά από 20 χρόνια.

Συγχαίρουμε τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου για την μεγάλη αυτή επιτυχία, που διαφημίζει την πόλη μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στηρίξαμε , στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται καθώς μέλημά μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού. Επιπλέον συγχαίρουμε και τον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής και αναγνώρισης της επιτυχίας σήμερα το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης φωταγωγήθηκε κατόπιν εντολής του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, ο οποίος βρέθηκε στον μεγάλο τελικό και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 529 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 12:42

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή