Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ροδόπης

Σε ετοιμότητα η Π.Ε. Ροδόπης στην κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας

 

 

Σε ετοιμότητα βρήκε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ροδόπης η κακοκαιρία και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή μας, καθώς κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια των πολιτών!

Από το πρωί της Πέμπτης υπάρχει πλήρης συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς για την αποφυγή προβλημάτων που θα είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών!

Συγκεκριμένα, με τα μέσα της ΠΑΜΘ, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των δρόμων με τις τρεις αλατιέρες που υπάρχουν στην διάθεση της για να αποφευχθούν προβλήματα λόγω χιονόνερου και πάγου ενώ κατόπιν πραγματοποιήθηκε επίρριψη αλατιού από μηχανήματα της υπηρεσίας!

Για τον καλύτερο συντονισμό και την αποφυγή προβλημάτων, κυρίως για τις ορεινές κοινότητες, οι υπηρεσίες έχουν επί 24ωρου βάσεως επικοινωνία με τους Αρμόδιους των εκάστοτε περιοχών για να καλύψουν όποια ανάγκη προκύψει.

Στην Κομοτηνή σήμερα 4 Ιανουαρίου τα μηχανήματα της ΔΤΕ ΠΕ Ροδόπης προχώρησαν στον αποχιονισμό του ορεινού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης και συγκεκριμένα:

Η αλατιέρα ΚΗΗ 6501 στο οδικό δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου – Χλόης.

Η αλατιέρα ΜΕ 119001 στο οδικό δίκτυο Νέας Σάντας – Όρια Ν. Έβρου.

Η αλατιέρα ΜΕ 132226 στο οδικό δίκτυο Δαρμένης – Ραγάδας - Εσοχής.

Οι εργασίες αποχιονισμού εκτελούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο της ΠΕ Ροδόπης και στα σημεία που υπάρχει πληροφορία για χιόνι ή πάγο στο οδικό δίκτυο.

Η Υπηρεσία βρίσκεται σε επιφυλακή και τις ημέρες του Σαββατοκύριακου σε περίπτωση χιονιού ή παγετού.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Διαβάστηκε 647 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή