Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ξάνθης

Έκθεση αυτοψίας του κέντρου αποθήκευσης και διανομής κρεάτων με την επωνυμία «ΜΠΙΜΠΑΣΗ ΕΜΙΝΕ» στη Μύκη, στο Δ.Μύκης μετά από γνωστοποίηση λειτουργίας.

 

Κλιμάκιο της υπηρεσίας μας διενήργησε έλεγχο στις 25.02.2021 στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής κρέατος με την επωνυμία «ΜΠΙΜΠΑΣΗ ΕΜΙΝΕ», στον οικισμό Μύκης, Δ. Μύκης.

Κατά την αυτοψία μας στη μονάδα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη φακέλου με την πλειοψηφία των δικαιολογητικών με τα οποία οφείλει να είναι εφοδιασμένη, πέραν της έγκρισης του Τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Ξάνθης. Επίσης ζητήσαμε μια πρόσφατη βεβαίωση χρήσεων γης, καθώς αυτή που διέθετε ο φάκελος ήταν του 2017.

Παρακαλούμε για τη διευθέτηση των παραπάνω εκκρεμοτήτων εντός 30 ημερών από την παραλαβή του παρόντος εγγράφου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιβληθεί πρόστιμο σύμφωνα με κείμενες διατάξεις.

Διαβάστηκε 433 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 13:13

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Ανάπτυξης ΠΕ Ξάνθης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή