Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ξάνθης

Έκθεση αυτοψίας αρτοποιείου με την επωνυμία «ΜΠΑΧΡΙΕ ΓΥΡΟΓΛΟΥ» στα Βαφέικα, Δ. Αβδήρων για την αρ.1176604/21.09.2020 γνωστοποίηση λειτουργίας του.

Κλιμάκιο της υπηρεσίας μας διενήργησε έλεγχο στις 24.12.2020 στο αρτοποιείο σας όπου και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία. Κατά τον έλεγχο του φακέλου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν σε αυτόν η κάτοψη του εργαστηρίου και κάποιο δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει η δυναμικότητα και ισχύς του φούρνου που αντικαταστάθηκε και δόθηκε μια προφορική προθεσμία για να τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες. Οι εκκρεμότητες τακτοποιήθηκαν άμεσα και τα στοιχεία αυτά προστέθηκαν στο φάκελο που διατηρεί ο φορέας της μονάδας με τα απαιτούμενα για τη λειτουργία της δικαιολογητικά, δυνάμει της ΥΑ του 5 σχετικού.

Συνοπτικά τα στοιχεία της μονάδας:

Κάτοχος

: ΜΠΑΧΡΙΕ ΓΥΡΟΓΛΟΥ

Είδος Εγκατάστασης

: ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

Α.Φ.Μ.

: 066666470

Βαθμός όχλησης

: ΧΑΜΗΛΗ ΟΧΛΗΣΗ

Κατηγορία Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης

: Απαλλάσσεται από ΠΠΔ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΙΣΧΥ <37KW ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΗ ΙΣΧΥ <70KW

Κατηγοριοποίηση από άποψη κινδύνου πυρκαγιάς

: Α1

Θέση

Νομός

Δήμος

Οδός-Περιοχή

Συντεταγμένες Google Maps

Ξάνθης

Αβδήρων

Βαφέικα

41.089410, 24.956745

Αριθμός φακέλου Υπηρεσίας

: Φ17.87

Να σημειωθεί ότι ο φορέας της εγκατάστασης οφείλει να γνωρίζει και να τηρεί το σύνολο της κείμενης νομοθεσίας που διέπει τη δραστηριότητα που ασκεί και να μπορεί αυτό να το αποδείξει σε κάθε αρμόδια αρχή η οποία προβαίνει στα ελεγκτικά της καθήκοντα. Επίσης, σε κάθε επέκταση ή εκσυγχρονισμό της δραστηριότητας, είτε μετά από αλλαγή φορέα– επωνυμίας (εντός 10 ημερών), ο ενδιαφερόμενος υποβάλει εκ νέου ηλεκτρονικά τη μεταβολή της γνωστοποίησης ώστε να ενημερωθεί η Αδειοδοτούσα Αρχή του Ν. 3982/2011, δηλαδή η Υπηρεσία μας, και να διενεργήσει εκ των υστέρων τους κατά νόμο ελέγχους.

Διαβάστηκε 491 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 12:41

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Ανάπτυξης ΠΕ Ξάνθης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή