Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Ξάνθης

Έκθεση Αυτοψίας για τη με αριθμό 1144094 γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας του ΚΑΔ με την επωνυμία «ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», στο Ν. Ζυγό, Δ. Αβδήρων, Ν. Ξάνθης.

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών, κλιμάκιο της υπηρεσίας μας διενήργησε έλεγχο στις 18.06.2020 στο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής τροφίμων με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ», στο Ν. Ζυγό, Δ. Αβδήρων, Ν. Ξάνθης.

Κατά την αυτοψία μας στη μονάδα, διαπιστώσαμε ότι ο φορέας της μονάδας διέθετε φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο χώρο της επιχείρησης, όπως όφειλε σύμφωνα με το άρθρο 7 της Κ.Υ.Α. με αριθ. Φ.61/5542/72 (Φ.Ε.Κ. 62Β/18.01.2018).

Αν πρόκειται να μεταβληθούν για οποιονδήποτε λόγο τα στοιχεία τα οποία έχουν γνωστοποιηθεί, ο φορέας του Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υποχρεούται σε προηγουμένη γνωστοποίηση της επιδιωκόμενης μεταβολής υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη γνωστοποίηση με την ένδειξη «μεταβολή». Μετά την ολοκλήρωση της γνωστοποίησης της μεταβολής ο φορέας λαμβάνει αντίγραφο αποδεικτικού της υποβολής μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο τηρεί στο φάκελό του.

Διαβάστηκε 627 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 14:38

Τελευταία άρθρα από τον/την Δ/νση Ανάπτυξης ΠΕ Ξάνθης

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή