Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ολοκλήρωση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης από την ΠΕ Καβάλας για την πυρκαγιά στο Δήμο Νέστου

Ολοκληρώθηκε σήμερα (24/8) η συγκεντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που επιχειρούν στις πυρκαγιές του Δήμου Νέστου, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πυρκαγιάς είναι ευτυχώς ικανοποιητικές, ενώ τα συλλεχθέντα είδη μεταφέρονται από το πρωί από την Αίθουσα Συνεδριάσεων "Νικόλαος Μάρτης" στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ του Δήμου Νέστου.

Η Π.Ε. Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τις συλλογικότητες, τις ομάδες εθελοντών και τους απλούς πολίτες που έσπευσαν να συνδράμουν, προσφέροντας ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του πολύτιμη και μεγάλη συνολικά βοήθεια σε αναλώσιμα, που αξιοποιήθηκαν για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλους όσοι έδωσαν την μάχη κατά της πύρινης λαίλαπας.

Η δράση αναστέλλεται και θα συνεχιστεί εφόσον προκύψει ανάγκη.

                                                                                                                                              Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

                                                                                                                                                           ΑΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστηκε 141 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή