Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση: «Παραλία & Προστασία»,στην ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης/ Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σας προσκαλούν στην ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση: «Παραλία & Προστασία».Μία δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, των επισκεπτών, των πολιτών και των μαθητών, για τους πιθανούς κινδύνους της κολύμβησης στη θάλασσα και της διασκέδασης στην αμμουδιά, από διασώστες και ναυαγωσώστες.

Η δράση αυτή, θα πραγματοποιηθεί, σε τρείς παραλίες της Π.Ε. Καβάλας τις εξής ημέρες και ώρες:

  • 23 / 08 / 2023 & ώρα 12:00, στην παραλία της Ηρακλείτσας και συγκεκριμένα, στο CAMPING PARADISO
  • 24 / 08 / 2023 & ώρα 12:00, στην παραλία της Καλαμίτσας και συγκεκριμένα, απέναντι από το Ξενοδοχείο LUCY
  • 25 / 08 / 2023 & ώρα 12:00, στην παραλία της Ραψάνης και συγκεκριμένα, στο αριστερό μέρος του Ναυτικού Μουσείου

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν στελέχη διασωστικών ομάδων ή του ΕΚΑΒ, που θα δώσουν στους παρεβρισκόμενους οδηγίες ασφαλείας και πρώτων βοηθειών. Επίσης θα παρίστανται και στελέχη του Λιμενικού για οδηγίες σχετικά με την οδήγηση από και προς την παραλία, αλλά και την χρήση σκαφών ή και παιχνιδιών θαλάσσης, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.

Στους μικρούς μας φίλους θα μοιραστούν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό, με θέμα την προστασία στη θάλασσα, ενημερωτικά έντυπα με οδηγίες αυτοπροστασίας και qr-code, που θα παραπέμπτει σε ενημερωτικό video στο YouTube και κυρίως δώρα έκπληξη για όλους!

Σας περιμένουμε!!!

Διαβάστηκε 147 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή