Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Προμήθεια σωλήνων για τον ΤΟΕΒ Πιέριας Κοιλάδας

Εγκρίθηκε χθες (31/3/2023) στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την προμήθεια αρδευτικών σωλήνων για τον Τ.Ο.Ε.Β. Πιέριας Κοιλάδας, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Τα υλικά θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του αρδευτικού δικτύου της περιοχής.

Η προμήθεια των σωλήνων για την ενίσχυση και αντικατάσταση του υπάρχοντος αρδευτικού δικτύου του Τ.Ο.Ε.Β. Πιερίας Κοιλάδας θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των απωλειών νερού, την ένταξη στο δίκτυο περισσότερων εκτάσεων, καθώς και την άμεση αποκατάσταση βλαβών, κρίσιμες βελτιώσεις που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διευκόλυνση της καθημερινής εργασίας των αγροτών μας, αλλά και στην καλύτερη οικονομική απόδοση των καλλιεργειών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων για την προώθηση των στόχων των οργανισμών και την εξυπηρέτηση των αγροτών μας.

Διαβάστηκε 74 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή