Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στις 11/11/2022.

Συγκλήθηκε την Παρασκευή 11-11-2022 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας με θέματα:

  1. « Πρόληψη και ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023».
  2. « Πρόληψη και ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού ενόψει της χειμερινής περιόδου 2022-2023».

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Πρόεδρος του ΣΟΠΠ, κ. Αλέξιος Πολίτης, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Θάσου Ευστράτιος Πυρήνας, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Καβάλας Κυριάκος Σταυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Νέστου Αλέξανδρος Πουταχίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Παγγαίου Αθανάσιος Νέζας ο Προϊστάμενος Δ/νσης Πολ. Προστασίας της Π.Α.Μ.Θ Κων/νος Χουβαρδάς, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Πολ. Προστασίας της ΑΔΜΘ Στυλιανός Ταμβακίδης καθώς επίσης και φορείς της ΠΕ Καβάλας που προσκλήθηκαν.

Σχετικά με το θέμα των πλημμυρών-χιονοπτώσεων και παγετού, αναφέρθηκαν οι αρμοδιότητες καθώς επίσης και οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο κάθε φορέας για να είναι σε ετοιμότητα την προσεχή χειμερινή περίοδο 2022-2023, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση κρίσεων εξ αιτίας της εκδήλωσης φαινομένων του θέματος. Μεταξύ των προβλημάτων που τέθηκαν ήταν και η έλλειψη προσωπικού των Υπηρεσιών.

Τα Πρακτικά της Συνεδρίασης θα δημοσιοποιηθούν στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Διαβάστηκε 332 φορές
∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

Τελευταία άρθρα από τον/την ∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

FaLang translation system by Faboba