Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Ενημέρωση Μελισσοκόμων για την έναρξη αιτήσεων κατεχόμενων κυψελών έτους 2023

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι βάσει της υπ’ αριθ. 140/106513/16-04-2021 (ΦΕΚ Β΄ 1560) απόφασης της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΑ), η δήλωση των κατεχόμενων κυψελών όλων των ενεργών μελισσοκόμων είναι υποχρεωτική και υποβάλλεται μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 20ης Οκτωβρίου κάθε έτους ( άρθρο 7) .

Οι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση – δήλωση αυτοπροσώπως σε έντυπη μορφή στην – ΔΑΟΚ Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ( ή στα περιφερειακά γραφεία της Διεύθυνσης σε Θάσο, Χρυσούπολη) - στο Κέντρο Μελισσοκομίας ή ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής της Δ/νσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.( www.minagric.gr – Ψηφιακές Υπηρεσίες - Για τον μελισσοκόμο – Ηλεκτρονική Αίτηση μελισσοκομικού Μητρώου – Δήλωση κατεχόμενων κυψελών)

Επισημαίνεται ότι για τους μελισσοκόμους, που δεν θα προβούν εμπρόθεσμα (έως 20 Οκτωβρίου 2022) στην υποβολή της αίτησης- δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, προβλέπεται να επιβληθούν κυρώσεις – πρόστιμα , σύμφωνα με το άρθρο 11 της ανωτέρω ΥΑ.
Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στην υπηρεσία μας στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. επικοινωνίας: 2593022850, 2513503466, 2513503457

                                                                                              

Διαβάστηκε 457 φορές
∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

Τελευταία άρθρα από τον/την ∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

FaLang translation system by Faboba