Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Mετρήσεις Βαρέων Μετάλλων στο Σταθμό ΠΕ Καβάλας

Ανακοινώνεται ότι, υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ (Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Καβάλας) και διαπιστευμένης εταιρείας μετρήσεων, για την διεξαγωγή ενδεικτικών μετρήσεων βαρέων μετάλλων (Ni, Cd, As, Pb) και βενζο(a)πυρενίου (ΒaP), μέσω δειγματοληψίας και ανάλυσης δειγμάτων αιωρούμενων σωματιδίων ΑΣ10 στον υφιστάμενο σταθμό ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης «ΚΑΒΑΛΑ» της Π.Ε. Καβάλας. Η διενέργεια των μετρήσεων γίνεται στα πλαίσια εφαρμογής της Οδηγίας 2004/107/EK και 2015/1480/ΕΕ (ΚΥΑ 174505/607, ΦΕΚ1311Β/13-04-17) και με σκοπό τον έλεγχο της ποιότητας της ατμόσφαιρας της πόλης της Καβάλας.

Οι μετρήσεις περιλαμβάνουν λήψη 56 δειγμάτων στην ίδια θέση ομαλώς κατανεμημένα στο ημερολογιακό έτος (14 ανά εποχή του έτους) και θα ολοκληρωθούν σε ένα χρόνο οπότε και θα παραδοθούν συνολικά τα αποτελέσματα.

Διαβάστηκε 79 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αίτια δυσοσμίας της 15/10/2013 στην Παναγία Καβάλας

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή