Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.Αλέξη Πολίτη για την νέα Σχολική Χρονιά

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες για την κατάκτηση της γνώσης, για την εξέλιξη της ζωής των νέων μας, μέσα από ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό «ταξίδι» πλούσιο εμπειριών και εφοδίων. Αγαπητοί μαθητές, το διάβα σας, στον χώρο της εκπαίδευσης απαιτεί δύναμη, υπομονή, επιμονή, κουράγιο. Αξίζει όμως τον κόπο διότι οι γνώσεις που προσφέρει το σχολείο είναι βασικά εφόδια για τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι θα πορευτούν στο μέλλον που εκείνοι θα επιλέξουν και θα διαμορφώσουν. Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι να ενθαρρύνουμε την δημιουργικότητά τους, να καλλιεργήσουμε την κριτική σκέψη τους, να τους γαλουχήσουμε με τις πανανθρώπινες αξίες του σεβασμού, της συνεργασίας και της ισότητας.

Εύχομαι σε κάθε παιδί – και ειδικά σε όσα θα διαβούν για πρώτη φορά την πόρτα του σχολείου – καλή αρχή και σε κάθε εκπαιδευτικό και γονέα καλή δύναμη.

Καλή σχολική χρονιά!

Καλή πρόοδο!

Διαβάστηκε 70 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 07:47

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή