Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Τοποθέτηση ακόμη ενός Απινιδωτή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Σήμερα, Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας Χρήστο Παπαδόπουλο, μετέβη στο Yπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κώστα Πανταζή, προκειμένου να επιβλέψουν την εγκατάσταση και τη λειτουργία ενός ακόμη απινιδωτή που τοποθετήθηκε σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στην είσοδο του ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν να ευχαριστήσω το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας για αυτή την πρωτοβουλία της εγκατάστασης ενός απινιδωτή, διότι προέχει η υγεία των πολιτών. Όπως γνωρίζετε η Π.Ε. Καβάλας προέβη στην αγορά δέκα (10) εξωτερικών αυτόματων απινιδωτών οι οποίοι έχουν ήδη εγκατασταθεί σε επιλεγμένους πολυσύχναστους και εύκολα προσβάσιμους χώρους εντός του αστικού ιστού της πόλης της Καβάλας, ενώ έχει προγραμματίσει για το 2022 την αγορά και άλλων δέκα (10) απινιδωτών.

Οι απινιδωτές συνιστούν μία σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη  ζωή. Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων με σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας, αναλαμβάνουμε μία ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην παροχή  πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή».

Διαβάστηκε 340 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή