Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Η Π.Ε. Καβάλας προέβη στην εμβολιαστική κάλυψη 280 ανεμβολίαστων παιδιών της δομής προσφύγων και μεταναστών έναντι της μηνιγγίτιδας

Σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας, Χρήστο Παπαδόπουλο και τους Γιατρούς του Κόσμου, μετέβησαν στην Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών που βρίσκεται στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου, προκειμένου να οργανώσουν εμβολιαστική παρέμβαση στα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών έναντι της μηνιγγίτιδας.

Μετά το τέλος της εμβολιαστικής κάλυψης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά παιδιά μεταναστών που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προμηθευτούν διάφορα εμβόλια με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει η Π.Ε Καβάλας διοργανώνοντας τη σημερινή εμβολιαστική κάλυψη 280 ανεμβολίαστων παιδιών προσφύγων μεταναστών έναντι της μηνιγγίτιδας, με σκοπό την προστασία τόσο των ιδίων, όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ, τους Γιατρούς του κόσμου για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επίσης και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας για την άψογη οργάνωση της εμβολιαστικής κάλυψης».

Διαβάστηκε 370 φορές
∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

Τελευταία άρθρα από τον/την ∆/νση ∆ημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας s.farina

FaLang translation system by Faboba