Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

H Π.Ε.Καβάλας προβαίνει στην βαφή των φωτιστικών ιστών στον Άγιο Σίλα

Σήμερα την 6ην Οκτωβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβη στο ύψος του Αγίου Σίλα όπου η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας εκτελεί ένα σημαντικό έργο που αφορά την βαφή των φωτιστικών ιστών. Μετά την εποπτεία των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής:

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχουν ήδη βαφεί εβδομήντα (70) και πλέον φωτιστικοί ιστοί στην περιμετρική της καβάλας, ενώ συνεχίζονται να βάφονται τα φωτιστικά στην Δυτική Είσοδο της πόλης της Καβάλας, τα οποία είχαν σκουριάσει και βρίσκονταν σε κάκιστη κατάσταση. Για την Π.Ε. Καβάλας αποτελεί βασική προτεραιότητα ο καλλωπισμός και η καθαριότητα των εισόδων της πόλης της Καβάλας, ώστε ο τουρίστας και ο επισκέπτης να αντικρίζουν μια καθαρή και ασφαλή πόλη.

Διαβάστηκε 53 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή