Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ρίχνει άσφαλτο στο οδικό δίκτυο του Νομού Καβάλας

Υπογράφηκε μεταξύ της ΠΑΜΘ/Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του νόμιμου εκπροσώπου της Αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «MAYCON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» η σύμβαση του έργου που αφορά την «Συντήρηση οδικού δικτύου Νομού Καβάλας – Αποκατάσταση Ασφάλειας και Βατότητας» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Για μας η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με την υπογραφή της ως άνω σύμβασης ξεκινάμε ένα σημαντικό οδικό έργο που στοχεύει στην καλύτερη θωράκιση της οδικής ασφάλειας των οδηγών με έμφαση σε ιδιαιτέρως επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που δεν έχουν συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια».

Διαβάστηκε 425 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή