Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κα. Κιάρα Ντι Νάπολι, την οποία και ενημέρωσε ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου διατίθεται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης, ένα σημαντικό ποσό για την προμήθεια ενός σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα ενός μηχανήματος μέτρησης και διάγνωσης της οστεοπόρωσης, καθώς και ενός καρδιοτοκογράφου.

Τέλος, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την πορεία του εμβολιαστικού Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης απηύθυνε έκκληση να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι της ΠΕ Καβάλας και Θάσου.

Διαβάστηκε 464 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή