Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΕ Καβάλας προμηθεύει βάνες στο ΤΟΕΒ Πιέριας Κοιλάδας

Σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης υπέγραψε μαζί με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Πιέριας Κοιλάδας Γεώργιο Μίχογλου τη σύμβαση για την προμήθεια βανών τύπου πεταλούδας για την αντικατάσταση των ήδη κατεστραμμένων, στο αρδευτικό δίκτυο της Πιέριας Κοιλάδας, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι θα βοηθούμε τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων της ΠΕ Καβάλας. Η συγκεκριμένη προμήθεια και αγορά 800 και πλέον βανών θα χρησιμοποιηθεί για τις άμεσες αποκαταστάσεις του κατεστραμμένου αρδευτικού δικτύου της Πιέριας Κοιλάδας με απώτερο στόχο να βοηθήσουμε τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής».

Διαβάστηκε 391 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή