Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΕ Καβάλας παρέχει δωρεάν rapid tests στους πολίτες της Καβάλας

Δεδομένης της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Χώρα μας αλλά και στην περιοχή μας, με σκοπό την έγκαιρη ανίχνευση ασυμπτωματικών φορέων του ιού και την προστασία της υγείας των πολιτών, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, θα διοργανώσουν δειγματοληψίες με rapid tests για τους κατοίκους της Καβάλας, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» στο ισόγειο του Διοικητηρίου από τις 09:30 έως τις 14:30. 

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει τις αναφερόμενες μέρες και ώρες για να κάνει το τεστ, δωρεάν και χωρίς ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Διαβάστηκε 339 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 10:22

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή