Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο Πουλίδειο Γηροκομείο

O Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο κ. Σμαρώ Νικολαΐδου και τους εργαζομένους του Πουλίδειου Γηροκομείου, του ιστορικού ιδρύματος, το οποίο προσφέρει απλόχερα αγάπη και φροντίδα σε συμπολίτες μας που ανήκουν στην Τρίτη Ηλικία εδώ και πάνω από εξήντα (60) χρόνια.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου στέκεται εμπράκτως αρωγός του Πουλίδειου Γηροκομείου που δοκιμάζεται οικονομικά σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία. Ως εποπτεύων υγειονομικός φορέας, η Π.Ε Καβάλας φροντίζει για την αντιμετώπιση όλων των γραφειοκρατικών και άλλων θεμάτων που θέτουν εμπόδια στην απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η πανδημία του COVID-19 δημιούργησε και στο Γηροκομείο, όπως και σε όλες τις άλλες κοινωνικές δομές, ειδικές επιβαρυντικές συνθήκες, όμως χάρη στην γενναιοδωρία των δωρητών και στο άριστα κατηρτισμένο προσωπικό του, αυτές ξεπερνιούνται καθημερινά».

Διαβάστηκε 417 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή