Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΕ Καβάλας προβαίνει σε καθαρισμούς τάφρων και ερεισμάτων στο οδικό δίκτυο του Νομού Καβάλας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες καθαρισμού των τάφρων και των ερεισμάτων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Νησί της Θάσου, προκειμένου να παρέχουμε ασφάλεια στους οδηγούς.

Η εικόνα του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τις στοχευμένες δράσεις ειδικά τώρα που σε λίγες εβδομάδες μπαίνουμε στην αντιπυρική περίοδο, όπου όλοι μας οφείλουμε να πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα και να προβούμε στον καθαρισμό των χόρτων και των εύφλεκτων υλικών.

Με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου προβαίνει και υλοποιεί συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού του οδικού δικτύου σε όλους του Δήμους του Νομού της Καβάλας.

Διαβάστηκε 321 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή