Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΕ Καβάλας στην Τουριστική Έκθεση της Ρουμανιας TTR 2021 (online)

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης το διάστημα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2021, θα λάβει μέρος στην τουριστική έκθεση της Ρουμανίας TTR 2021 (online), μέσα απ το virtual περίπτερο του Ε.Ο.Τ. όπου η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. έχει εξασφαλίσει δικό της χώρο σε αυτό το εικονικό περίπτερο. Οι φορείς του τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου έχουν ενημερωθεί μέσω email για την ενέργεια αυτή.

Όσοι, όμως, δεν έχουν ενημερωθεί, π.χ. ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να αποστείλουν την επαφή τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, wed site) έτσι ώστε να τα προωθήσουμε, σε οποιονδήποτε επαγγελματία της Ρουμανίας που θα δείξει ενδιαφέρον για την περιοχή μας.

Η αποστολή των στοιχείων θα πρέπει να γίνει μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Διαβάστηκε 290 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή