Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ευχαριστίες Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε τις προηγούμενες μέρες όλος ο μηχανισμός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό των ανωτέρω υπηρεσιών που με συνεχείς παρεμβάσεις, ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις δύο τελευταίες ημέρες.

Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και με αυτοθυσία παρείχαμε οδική ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού της Καβάλας.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και των οδηγών. Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου θα συνεχίσει να είναι διαρκώς παρούσα, όπου απαιτείται και χρειαστεί.

Κώστας Αντωνιάδης

Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Διαβάστηκε 261 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή