Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ε.Ε.» σύμβαση παροχής υπηρεσιών του έργο «Καθαρισμός πρανών, τάφρων και ερεισμάτων του οδικού δικτύου Νομού Καβάλας»

Υπογράφηκε μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της αναδόχου εταιρίας με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ε.Ε.» σύμβαση παροχής υπηρεσιών του έργο «Καθαρισμός πρανών, τάφρων και ερεισμάτων του οδικού δικτύου Νομού Καβάλας», προϋπολογισμού 74.000ευρώ.Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα ακόλουθα: Αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του κορονοϊου, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπογράφουμε συμβάσεις. Αυτό είναι απόρροια ενός σωστού προγραμματισμού που εφαρμόζουμε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου με τις υπηρεσίες μας, κοιτάζοντας το μέλλον και όχι το παρελθόν. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν έχουν ως στόχο τόσο να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Χρήστο Μέτιο για την άμεση ανταπόκριση και την χρηματοδότηση σε κάθε αίτημα μας.

Διαβάστηκε 320 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή