Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ολοκλήρωση των εκτιμήσεων ζημιών από τις επιχειρήσεις που επλήγησαν στον Δήμο Νέστου

Ολοκληρώθηκαν από την Επιτροπή Εντοπισμού – Καταγραφής και Αποτίμησης ζημιών και στάλθηκαν στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, οι εκτιμήσεις των ζημιών που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις, σε εξοπλισμούς και σε εμπορεύματα των επιχειρήσεων – εμπορικών καταστημάτων και βιοτεχνικών μονάδων εξαιτίας των πλημμυρών που έλαβαν χώρα στις 27 και 28 Ιουνίου 2018 στις περιοχές του Δήμου Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, μετά την ολοκλήρωση των εκτιμήσεων των ζημιών, δήλωσε τα εξής: «Μόλις έγινε η οριοθέτηση των περιοχών και η χορήγηση της στεγαστικής συνδρομής από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στις 12/2/2020, για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν επιχειρήσεις από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στις 27-28 Ιουνίου έτους 2018 σε περιοχές του Δήμου Νέστου, η εν λόγω επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, και κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω του κορονοιού – covid 19, ολοκλήρωσε τον πίνακα με τις δικαιούχες επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά από τις πλημμύρες στις 27-28 Ιουνίου 2018, ο οποίος και εστάλη στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι».

Διαβάστηκε 316 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή