Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Η ΠΑΜΘ κοντά στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις

Σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Καβάλας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Χρήστο Ιωαννίδη και τον Αντιπρόεδρο Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που αφορά τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ ενισχύει με 45 εκατομμύρια ευρώ τον επιχειρηματικό κόσμο. Δεν θα αφήσουμε κανένα αυτοαπασχολούμενο και καμιά μικρή επιχείρηση μόνη σε αυτή την υγειονομική κρίση. Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα σταθεί δίπλα τους», ενώ ο πρόεδρος Χρήστος Ιωαννίδης δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης  είναι δίπλα στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την ελεύθερη οικονομία».

Διαβάστηκε 436 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή