Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Προτάσεις από τη σύσκεψη για τον τουρισμό

Μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» της ΠΕ Καβάλας, για τον τουρισμό και στην οποία συμμετείχαν θεσμικοί φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τουριστικού κλάδου, κατατέθηκαν τέσσερις (4) προτάσεις:

  1. Να αγοραστούν δυο μοριακοί αναλυτές, ένας για το Κέντρο Υγείας Θάσου και ένας για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
  2. Να δημιουργηθεί μια ομάδα κρούσης αντιμετώπισης περιπτώσεων Covid-19 που θα είναι αρμόδια για τη μεταφορά των ασθενών από το νησί της Θάσου στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για την ενημέρωση των ΜΜΕ κ.τ.λ.
  3. Να δεσμευτεί ένα χρηματικό ποσό που να χρησιμοποιηθεί άμεσα για επικοινωνιακή πολιτική – αντεπίθεση σε περίπτωση που εμφανιστούν κάποια μεμονωμένα κρούσματα Covid-19 στον Νομό Καβάλας, τα οποία θα βλάψουν την τουριστική εικόνα της περιοχής.
  4. Να υπάρχουν διαρκείς έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Διαβάστηκε 439 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή