Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης, στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, (ΟΕΒΕΚ) Θεόδωρος Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών Γεώργιος Βαφείδης, ο πρόεδρος των Εστιατόρων Δημοσθένης Κωνσταντινίδης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος και  ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Σταύρος Κιβράκης.

 Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Αυτό που προέχει είναι ο καθορισμός του τρόπου λειτουργίας των καταστημάτων άμεσα, με σαφήνεια και με συγκεκριμένους κανόνες, προκειμένου οι επιχειρηματίες του κλάδου να έχουν τον χρόνο να διαμορφώσουν τους χώρους τους και να προετοιμαστούν επαρκώς, εναρμονίζοντας τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων τους στα νέα δεδομένα και τις νέες υγειονομικές συνθήκες». Κι αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν χωρά καμία απολύτως καθυστέρηση, καθώς ο κλάδος της εστίασης είναι ένα από τα μεγαλύτερα «οικονομικά θύματα», του κορωνοϊού, και χρειάζεται από όλους μας στήριξη.

Διαβάστηκε 401 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή