Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαμηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις έπληξαν χθες την Π.Ε. Καβάλας

Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαμηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις έπληξαν χθες την Π.Ε. Καβάλας. Όλος ο μηχανισμός και η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Καβάλα βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή σε εγρήγορση και ετοιμότητα ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην μετακίνηση αλλά και την ασφάλεια των πολιτών.

Οχήματα και υπάλληλοι, βρέθηκαν σε κάθε σημείο επί της Εθνικής και Επαρχιακής οδού προκειμένου να ανοίγουν τους δρόμους και να συνδράμουν όσους χρειάζονταν βοήθεια. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον κόμβο του Αγίου Σίλα και στο ορεινό δίκτυο όπου και είχαμε έντονη χιονόπτωση. Επιπλέον, τα συνεργεία της Π.Ε. Καβάλας, για την αντιμετώπιση του παγετού, έριξαν αλάτι σε κεντρικά σημεία της Εθνικής οδού και στο ορεινό δίκτυο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε « Η οργανωμένη προσπάθεια της Π.Ε. Καβάλας συνεχίστηκε μέχρι και τις βραδινές ώρες και έχει σαν αποτέλεσμα να μην παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα και όπου παρουσιάστηκαν δυσκολίες εκείνες να διεκπεραιώνονται άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Διαβάστηκε 539 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 17:46

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή