Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Αυτοτελής Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Όπως προκύπτει από τα σχετικά δελτία της ΕΜΥ αλλά και τις σχετικές ανακοινώσεις της Δνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ, αναμένεται τις επόμενες ώρες, η εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων στο Νομό Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή, που θα έχουν ως χαρακτηριστικό τις έντονες βροχές και καταιγίδες.

Η Υπηρεσία μας ενημέρωσε ήδη αρμοδίως όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που αποτελούν το μηχανισμό της Πολιτικής Προστασίας στο Νομό μας, να βρίσκονται σε επιφυλακή και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως προβλέπεται από το σχεδιασμό τους για το σχετικό φαινόμενο. Επιπλέον δρομολογήσαμε όλες τις απαραίτητες και προβλεπόμενες για το θέμα ενέργειες

Επίσης καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ώρες, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις όσο διαρκεί το φαινόμενο και να συμβουλεύονται τα δελτία της ΕΜΥ και τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας και των άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Σε κάθε περίπτωση σκόπιμο είναι να απευθύνονται για πληροφορίες, παροχή βοήθειας ή να ενημερώνουν σχετικά στα τηλέφωνα 199 (Πυροσβεστική), 166 (ΕΚΑΒ) 112 (Διεθνής αριθμός Πολιτ. Προστασίας).

Διαβάστηκε 900 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 12:40
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba