Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2020, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη, παρουσία τοπικών Αρχών, Φορέων, Συλλόγων και πολιτών, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στέφανος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά με προοπτική ανάπτυξης για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, οι Δήμαρχοι Καβάλας και Παγγαίου, οι Διοικητές της ΧΧΤΘΜ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, ο Λιμενάρχης Καβάλας, ο Αντιπρόεδρος του ΔΙΠΑΕ, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Καβάλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Καβάλας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ, εκπρόσωποι Φορέων, Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθος πολιτών.

Στη βασιλόπιτα, το τυχερό νόμισμα ήταν στο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το δώρο ήταν μία εικόνα της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας.

Διαβάστηκε 825 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή