Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, έψαλλε το πρωί της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου 2019, τμήμα της χορωδίας του Συλλόγου Μικρασιατών Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας» με ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά.

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Εορταστικό ήταν το κλίμα στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας όπου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης μαζί με την σύζυγό του, υποδέχτηκαν το πρωί στις 31  Δεκεμβρίου, Συλλόγους, Φορείς, Αρχές και το προσωπικό της Περιφερειακής  Ενότητας Καβάλας. Άκουσαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και αντάλλαξαν ευχές με όλους. Τα κάλαντα είπαν στον κ. Αντωνιάδη μεταξύ άλλων, η χορωδία της ΧΧΤΘΜ, η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας (Σ.Υ.Π.Ε.ΚΑ.) και πολλά παιδιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αντωνιάδης τους ευχαρίστησε όλους για τις όμορφες μελωδίες, εξήρε το έργο των Συλλόγων και την σημαντική προσφορά που επιτελούν στον πολιτισμό και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Διαβάστηκε 683 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή