Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Ορισμός ημερομηνίας έναρξης της συγκομιδής πρώιμων ποικιλιών ακτινιδίων – Green Light & Summer Kiwi Έτους 2017

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ανακοινώνεται ότι:

1. Ορίστηκε ως ημερομηνία έναρξης της συγκομιδής ακτινιδίων των πρώιμων ποικιλιών Green Light & Summer Kiwi για τον Νομό Καβάλας, η 15η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή.

2. Κάθε ενδιαφερόμενος που σκοπεύει να συγκομίσει ακτινίδια (εφόσον αυτά είναι επαρκώς ανεπτυγμένα και στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης), θα υποβάλει άπαξ σχετική υπεύθυνη δήλωση στην Υπηρεσία μας, ένα εικοσιτετράωρο πριν την έναρξη της συγκομιδής, στην οποία πέραν των άλλων θα δηλώνεται:

  1. ημερομηνία έναρξης της συγκομιδής
  2. αναμενόμενη παραγωγή σε τόνους
  3. τόπος αποθήκευσης (ακριβή στοιχεία αποθήκης)
  4. τόπος συσκευασίας (ακριβή στοιχεία συσκευαστηρίου)

3. Κατά τη συσκευασία των συγκομισμένων ακτινιδίων στον τόπο παραγωγής και την πρώτη αποστολή τους προς οποιοδήποτε προορισμό (εγχώρια αγορά, κοινοτικές χώρες, τρίτες χώρες), οι βαθμοί BRIX των καρπών πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,2.

4. Για την εφαρμογή των παραπάνω θα διενεργούνται έλεγχοι από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καβάλας, ενώ οι παραβάτες της παρούσας θα παραπέμπονται στις αρμόδιες επιτροπές κυρώσεων.

Διαβάστηκε 1644 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 21:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή