Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου για το βράδυ των Βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012

Όπως και στο παρελθόν, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα το βράδυ των Εκλογών, μέσω της ιστοσελίδας της τα αποτελέσματα των Βουλευτικών Εκλογών της 17/6/2012 για τον Νομό Καβάλας.

Η κεντρική ιστοσελίδα μας φιλοξενείται σε Server της Περιφέρειας (Κομοτηνή) όπως και των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων. Για τον λόγο αυτό η επισκεψιμότητα στο χρονικό διάστημα μετά το κλείσιμο της κάλπης, για τον Server της Περιφέρειας θα είναι μεγάλη με αποτέλεσμα, να υπάρχει καθυστέρηση σε ανανέωση των αποτελεσμάτων και πιθανό πρόβλημα για κάποιο χρονικό διάστημα, όπως είχε συμβεί το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.

Για τον λόγο αυτό και για ταχύτερη και σίγουρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων, αντί να μεταφέρεστε με Link στη Διεύθυνση: http://ekloges.kavala.gr προτιμήστε να εισέρθετε απ’ ευθείας σε αυτή. 

Διαβάστηκε 9142 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 12:15

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή