Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Δελτίο τύπου σχετικά με το PARK FOOD FESTIVAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις δημοσιεύσεις που κυκλοφόρησαν τόσο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το ρόλο της Υπηρεσίας μας κατά τη διάρκεια του PARK FOOD FESTIVAL και ειδικότερα την Παρασκευή 12.7.2019 που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Φαλήρου της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. Η ΚΑΒΑΛΑΣ θέλει να ενημερώσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μέσω αυτών το καταναλωτικό κοινό για τα εξής:

Ο υγειονομικός έλεγχος πραγματοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και σε ώρες λειτουργίας που είναι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε χώρους όπου μεταξύ άλλων γίνεται και δραστηριότητα της επιχείρησης τροφίμων, κυρίως όταν υπάρχουν γραπτές καταγγελίες, αλλά και όταν απευθύνονται σε ευρεία καταναλωτική κοινότητα, όπως σε περίπτωση αυτή.

Ο υγειονομικός έλεγχος έγινε ...

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ .

Διαβάστηκε 763 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 10:34

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή