Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και λοιπών δράσεων με την Π.Α.Μ.Θ. έτους 2017

Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2017, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία καθώς και τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Καβάλας, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Στο συνημμένο έγγραφο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και προδιαγραφές. Οι φορείς καλούνται, στην πρόταση που θα καταθέσουν να αναγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (πλήρη επωνυμία, τηλέφωνο, e-mail) και παράλληλα να συμπληρώσουν το συνημμένο τεχνικό δελτίο στα πεδία που επισημαίνονται με αστερίσκο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Π.Ε. Καβάλας στο τηλέφωνο 2513-503357, Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 – 15.00 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας εδώ

Δείτε το τεχνικό δελτίο πατώντας εδώ

Δείτε την σχετική αίτηση πατώντας εδώ

Διαβάστηκε 2225 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 14:02

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή