Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σύλλογου υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Έτους 2015

kopi_prwtoxroniatikhs_pitas_2015Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Θεόδωρος Α. Μαρκόπουλος και ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των υπαλλήλων με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Προκοπίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη, να κυλήσει με υγεία και υπομονή, με αγάπη και πίστη στο Θεό και η διακονία των υπαλλήλων προς τους πολίτες να είναι το πρώτο μέλημα αυτών, με την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να είναι δημιουργικό όχι μόνο για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, αλλά και για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πάντοτε με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να ξεπεραστούν οι αντιξοότητες, και εξέφρασε την εκτίμηση του για το έργο που φέρνει εις πέρας στο προσωπικό της ΠΕ Καβάλας.

Διαβάστηκε 2446 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 11:27

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή