Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συνάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Καρασμάνη συνάντησε χθες στο οικείο Υπουργείο ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως:

  • Η πορεία των εκτιμήσεων των πολλαπλών ζημιών που σημειώθηκαν στο Ν. Καβάλας, από τον ΕΛ.Γ.Α..
  • Η εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν την κτηνοτροφία και ειδικότερα οι αποζημιώσεις για την ευλογιά και τον καταρροϊκό πυρετό και η μη καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε..
  • Τα ζητήματα των υποδομών του Ν. Καβάλας που χρηματοδοτούνται ή εποπτεύονται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
  • κ.α..

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε πως ο Υπουργός έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του Νομού, τόνισε την μεγάλη σημασία που έχουν οι δίκαιες και αντικειμενικές εκτιμήσεις από πλευράς ΕΛ.Γ.Α. και υπογράμμισε ότι οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους θα καταβληθούν άμεσα.

Διαβάστηκε 2215 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή