Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συνάντηση με θέματα την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, τον Επιχειρηματικό και Εμπορικό κόσμο

KavvathasΤα γραφεία της Π.Ε. Καβάλας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, κ. Π. Αρσονιάδη, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, τον Επιχειρηματικό και Εμπορικό κόσμο.

Μεταξύ των θεμάτων συζητήθηκαν τα θέματα του παρεμπορίου, της υπερβολικής φορολόγησης των επιχειρηματιών, της έλλειψης Ρευστότητας, της γραφειοκρατίας που επιβαρύνει τον επιχειρηματικό κόσμο κ.α.. 

Σε όλα τα θέματα σημειώθηκε ικανοποιητική προσέγγιση των απόψεων μεταξύ της ΓΣΕΒΕΕ και του επικεφαλής της Π.Ε. Καβάλας και συμφωνήθηκε ότι θα δρομολογηθεί από κοινού προσπάθεια για τα κοινού ενδιαφέροντος θέματα.

Διαβάστηκε 2471 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014 17:59

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή