Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου για τους επιτυχόντες στις εισαγωγικές εξετάσεις ΑΕΙ-ΑΤΕΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΕΙ-ΑΤΕΙ

«Θέλω να εκφράσω, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Ο επίπονος αγώνας και η συστηματική προσπάθεια που κάνατε, σας οδήγησε στο να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας για την εισαγωγή στη σχολή της επιλογής σας.

Η επιτυχία σας αυτή δικαιώνει τον κόπο και τις θυσίες που καταβάλλατε όλο αυτό το διάστημα, με την αρωγή και τη συμπαράσταση των γονιών και των καθηγητών σας και αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και ελπίδας για τη μετέπειτα πορεία σας. Εύχομαι στη ζωή σας να σας συνοδεύουν πάντα τέτοια μηνύματα αισιοδοξίας και επιτυχίας και οι θυσίες σας να ευοδώνονται.

Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία και κάθε προσωπική ευτυχία.»

Διαβάστηκε 416 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 16:16

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή