Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων του Αιγυπτιακού Οργανισμού Βακουφίων στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά

episkepsi_aigyptiwn_apo_organismo_Vakoyfiwn_foto1Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί στο Γραφείο του οι εκπρόσωποι του Αιγυπτιακού Οργανισμού Βακουφίων.

Τα μέλη της Αιγυπτιακής αποστολής επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τον κ. Γρανά στο περιθώριο της παρουσίας τους στην περιοχή, που σχετίζεται με τα ζητήματα της Αιγυπτιακής βακουφικής περιουσίας στη Θάσο.


 


episkepsi_aigyptiwn_apo_organismo_Vakoyfiwn_foto2

Κατά τη συζήτηση, ο κ. Γρανάς υπογράμμισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί η περιοχή μας με την Αίγυπτο και ενημέρωσε τους Αιγύπτιους επισκέπτες για την τουριστική κίνηση στο Νομό μας τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Από την πλευρά τους, οι Αιγύπτιοι επίσημοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για το πολύ καλό κλίμα που εισέπραξαν όλες αυτές τις ημέρες από την τοπική κοινωνία και ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την υποδοχή.

Διαβάστηκε 2210 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 15:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή