Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά στην αποστολή του Επιμελητηρίου Καβάλας στη Σερβία (25-27 Νοεμβρίου 2013)

foto_epimelitirio_1Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς επισκέφθηκε από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2013 την πόλη του Λέσκοβατς και την 8η Εμπορική Έκθεση Παραδοσιακών Τροφίμων, Ποτών και Εστίασης ΕΤΝΟ στο Βελιγράδι, συνοδεύοντας αποστολή του Επιμελητηρίου Καβάλας.

 

 

 

 

foto_epimelitirio_2Στην πόλη του Λέσκοβατς η αποστολή συναντήθηκε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου της πόλης και τον Δήμαρχο της γειτονικής πόλης Βράνιε προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα συνεργασίας στον τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων.

 

 

 


foto_epimelitirio_3Οι Σέρβοι εκπρόσωποι τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία που έχει για αυτούς η συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας και με επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας και το πάγιο ενδιαφέρον τους να επεκτείνουν τις συνεργασίες και στους τομείς των παραδοσιακών τροφίμων και ποτών. 

 

 



 

foto_epimelitirio_4Στις επιχειρηματικές συναντήσεις ο κ. Γρανάς επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθούν οι διακρατικές συμπράξεις μεταξύ επιχειρηματικών φορέων και επιχειρήσεων, ειδικά μεταξύ χωρών που έχουν ιστορικούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας. Ανέφερε επίσης ότι οι τομείς των τροφίμων και ποτών αποτελούν στην περιοχή μας δυναμικούς κλάδους που έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, παρόλη την συγκυρία της οικονομικής κρίσης, λόγω της στροφής προς τις παραγωγικές επενδύσεις και τις εξαγωγικές δραστηριότητες με υψηλή προστιθέμενη αξία και ποιότητα. 

foto_epimelitirio_5Οι επιχειρηματικές συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με τα εγκαίνια του κοινού περιπτέρου των Επιμελητηρίων Λέσκοβατς και Καβάλας στις 26 Νοεμβρίου στην Έκθεση του Βελιγραδίου. Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Επιμελητηρίου Λέσκοβατς, στο περίπτερο του οποίου φιλοξενήθηκε δωρεάν η παρουσίαση της αποστολής από την Καβάλα.

 

 
foto_epimelitirio_6

Διαβάστηκε 2602 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 15:43

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή