Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου της κατασκευής αρδευτικών δικτύων της Δυτικής κοιλάδας του Νέστου

symvasi_ardeytikoy_ergoy_dytikhs_pediadas_Nestoy_22-8-2013Παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρη Γιαννακίδη  υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η σύμβαση κατασκευής ενός από τα σπουδαιότερα έργα αγροτικής οικονομίας στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Πρόκειται για το  έργο της ολοκλήρωσης του αρδευτικού δικτύου της Δυτικής πεδιάδας του Νέστου, με συμβασιοποιημένο αντικείμενο τα 11.705 .000 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»  και με  την ολοκλήρωσή του θα μειώσει κατακόρυφα το κόστος της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων αλλά και θα εξοικονομήσει ενέργεια αφού η μεταφορά του νερού θα γίνεται με ανοικτούς αγωγούς και φυσική ροή.

Διαβάστηκε 2094 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 21:31

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή