Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Αντιδήμαρχο Τούζλας (περιοχή Κωνσταντινούπολης)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου 2013, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Τούζλας (περιοχή Κωνσταντινούπολης), Τουργκούτ Οσκάν και συνεργάτες του, την οποία συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ουζούν Ιρφάν, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας της επερχόμενης επίσκεψης αρχών, φορέων και δημοτών, το καλοκαίρι στην περιοχή μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στην οποία παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ Γιώργος Γερομάρκος, συζητήθηκαν επιπλέον και θέματα συνεργασίας διοικητικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμος Τούζλας αριθμεί 250.000 κατοίκους, η πλειονότητα των οποίων είναι απόγονοι Τούρκων ανταλλαγέντων, με τη Συνθήκη της Λωζάννης, από περιοχές της Καβάλας, της Δράμας, της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς, οι οποίοι επιθυμούν να επισκεφθούν τους τόπους που κατοικούσαν οι πρόγονοί τους μέχρι το 1924.

Ενημερωτικά αναφέρεται ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη με αποστολή της Περιφέρειας ΑΜΘ αποτελούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜΘ, Γιώργο Γερομάρκο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιρφάν Ουζούν και τον Αντιδήμαρχο Καβάλας, Τάσο Χατζηαναστασίου, τον Απρίλιο του 2013, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Τούζλας Sadi Yazici.

visit_touzla

Διαβάστηκε 1932 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 17:23

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή