Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Συνάντηση με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάφου

P4150011Τον καθηγητή Γιάννη Βαληνάκη, πρόεδρο της Νομικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου υποδέχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στις 11 Απριλίου 2013, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ, Γιώργος Γερομάρκος. Η επίσκεψη του κ. Βαληνάκη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων προώθησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και της Νομικής Σχολής στη βόρεια Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση και ακούστηκαν απόψεις για τις προοπτικές στις σπουδές των νέων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καβάλας, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Καβάλας Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιος Αθανασίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Νικόλαος Γεωργιάδης, η εκπρόσωπος του ΤΕΙ Καβάλας, Καλλιόπη Καλαμπούκα και στελέχη από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Γερομάρκος πρόσφερε στον κ. Βαληνάκη ως αναμνηστικό δώρο εκδόσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Διαβάστηκε 2941 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 10:08
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba